Elektronische meet- en regelapparatuur / schakelborden

DIXELL

Met het Dixell-programma heeft FRIGRO een volledig en uitgebreid gamma aan elektronica in huis om uw volledige installatie conform alle wetgevingen te gaan sturen, beheren, in te regelen, …

Een korte samenvatting van de (koel)regelaars

  • Een volledig pakket Koelregelaars, afhankelijk van type met compressorrelais, ontdooifunctie, RTC en Hot-key.
  • HACCP-regelaars voor StandAllone-toepassing.
  • Speciale regelaars: Universele regelaar, regelaar voor melkkoeling, snelheidsregelaar, Hygrostaten en pressostaten.
  • Een volledig gamma stappenregelaars, afhankelijk van toestel met aansluiting voor visograph, frequentiesturing, tot 15 compressoren/ventilatoren.
  • XEV-modules: Oververhittingsregelaars voor aansturing van Elektronische expansieventielen.

 

Kant en Klare schakelborden

DIXELL-schakelborden

Dixell heeft in zijn gamma een aantal schakelborden van het type COOLMATE. Deze schakelborden zijn geschikt voor monofasige koel- en vriestoepassingen en beschikken o.a. over een Real-Time-Clock, compleet ontdooimanagement, ON/OFF toets, mogelijkheid om verlichting op te schakelen, manuele ontdooimogelijkheden. Parameters volgens Dixell Standaarden.

PEGO-schakelborden

Van een monofasige –toepassing tot 3-fasige toepassingen heeft PEGO een compleet gamma aan schakelborden. Waar mogelijk zijn deze voorzien van Dixell-regelapparatuur.

FRIGRO-schakelborden

Schakelborden volledig op maat gebouwd van uw project. Frigro tekent, bouwt en helpt u bij het opstarten van uw op maat gemaakte schakelborden. Dit gamma laat toe om volledig op maat te werken, inclusief integratie van oververhittingsregelaars, stappen regelaars en frequentiesturingen.