Een compleet, kwalitatief productengamma, met meerwaarde
Sinds het ontstaan van Frigro in 1980, onderging het Frigro-gamma een forse uitbreiding. 3 volwaardige productgroepen ontwikkelden zich, elk met eigen Catalogi, online Shops en Tools

 • Coolcomponents: The shop all your cooling needs
  Alle materialen voor de opbouw van elke hoogstaande kwalitatieve koel- en  vriesinstallatie. U vindt er een overzicht van onze compressoren, warmtewisselaars,  regeltechnieken, lijncomponenten, gereedschappen, koelmiddelen, monoblock- systemen, …

  Eigen fabricaat
  Om nog beter aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen bouwt Frigro sinds vele jaren kwalitatief hoogstaande koelcentrales. Vertrekkend van onze Frigro-standaard kunnen wij uiterst flexibel en snel koelcentrales op maat leveren.

 

 • Aircomponents: The shop all your heatpump needs
  Het Aircomponents-gamma omvat alle materialen voor de correcte installatie van de professionele warmtepomp. Het gamma omvat het volledige Warmtepomp-gamma van Panasonic, aangevuld met alle professionele installatiematerialen en toebehoren voor de warmtepomp.

 

 • Isocomponents: The shop all your coldroom needs
  Het Isocomponents-gamma biedt een overzicht van alle materialen voor het   perfect  uitrusten van de professionele koel- of vriesruimte. Modulaire cellen,  koeldeuren, industriepanelen, profielen, rekken, strippengordijnen, buisisolatie.

Voor alle verdere info en online tools verwijzen we graag naar onze E-Frigro-portaalpagina via www.frigro.be.

 

Knowhow en vakkennis delen
Dankzij haar hooggekwalificeerde medewerkers in haar eigen studiebureau, is Frigro in staat voor ieder project de beste en meest geschikte oplossing aan te bieden. Met de uitbouw van het “Frigro Training Centre” slaagt Frigro er in om op regelmatige basis praktijkgerichte en informatieve opleidingen aan te bieden aan zijn partners.

Totaalservice
Naast vakkennis en een compleet productengamma beschikt Frigro nv over een gedreven team van medewerkers, zodat Frigro een totaalpakket kan afleveren. Dit gaat van technische selectie, advies, … tot het afleveren van de goederen op de plaats en het uur zoals U dit zelf hebt ingepland.

Frigro is meer dan enkel een groothandel. Vanuit onze centrale stock in de hoofdzetel te Moorsele belevert Frigro u binnen de 24 u in de complete BENELUX en Noord-Frankrijk.

Ons team van 40 medewerkers, een gezonde mix van jeugdig dynamisme en jarenlange vakkennis, wordt vandaag aangestuurd door de familie Decuypere.