Semi-hermetische compressoren

NIEUW IN HET GAMMA:

  • Bock koelgroepen SHGX5 en SHGX6
    Het gamma van Bock koelgroepen werd fors uitgebreid tem. SHGX6 (61 kW bij -10/27 R404A). Klik hier voor meer info.
  • Copeland STREAM
    Met het gamma Copeland Stream hebben we een volledig nieuwe lijn van semi-hermetische compressoren. Klik hier voor meer info.

Binnen het semi-hermetische compressoren- en koelgroepengamma heeft FRIGRO de keuze gemaakt voor BOCK, FRASCOLD en COPELAND.


BOCK behoort sinds de start van FRIGRO tot het gamma en heeft in de loop de jaren zijn waarde binnen de markt bewezen.


Het gamma kan in verschillende groepen worden ingedeeld:

  • HG-reeks: Zuiggasgekoelde compressoren, koeling van de motor gebeurt hier door aanzuig van de koelgassen over de elektromotor.
  • HA-reeks: Luchtgekoelde compressoren, perfect geschikt voor diepvriestoeppasingen

Beide reeksen zijn zowel te verkrijgen voor de klassieke koudemiddelen (R22, R404a, R507, R134a, …) als voor NH³, CO²…, dit zowel als compressor, maar ook als volledige koelgroep of opgebouwd op vat.
Wenst u meer info klik dan op volgende link www.bock.de

Ps: Wist U dat Frigro over een ruime voorraad beschikt aan wisselstukken van zowel alle hedendaagse modellen, als van reeds oudere machines?


FRASCOLD biedt de mogelijkheid om ons gamma nog verder uit te breiden. Dit zowel met semi-hermetische compressoren, maar ook op het vlak van semi-hermetische tandemcompressoren, 2-trapscompressoren, water- en luchtgekoeldekoelgroepen, schroefcompressoren, …

Meer info op www.frascold.it


COPELAND STREAM is een volledige lijn van semi-hermetische compressoren die werd toegevoegd aan ons assortiment. Ze hebben ondermeer volgende belangrijke kenmerken: multi-koudemiddel compressor, voorzien van het geavanceerde CoreSense diagnosesysteem en de mogelijkheid tot digitale modulatie. Website