Lage Gwp 900×600
Lage Gwp 900×600

Frigro netwerkt - 27/10

Actuele laag GWP oplossingen – donderdag 27 oktober

Laag Gwp Oplossingen
Laag Gwp Oplossingen

Frigro netwerkt... Actuele laag GWP oplossingen - 27/10

Donderdag 27 oktober – Ontvangst vanaf 16.00 uur, start infosessies omstreeks 17.00 uur

Ontdek de oplossingen geschikt voor laag GWP koelmiddelen die vandaag courant beschikbaar zijn. We nemen u mee doorheen het ruime aanbod componenten en tonen aan de hand van praktijkvoorbeelden dat deze installaties quasi geen verschil hebben met de klassieke installaties.

U leert er de voor- en nadelen, diverse aandachtspunten bij ontwerp en montage en verwerft er voldoende zelfvertrouwen om met deze toekomstgerichte producten aan de slag te gaan.

Na de voordrachten is er een netwerkmoment met leveranciers en collega’s uit uw sector en voorzien we een hapje en een drankje.

Inschrijven
Emerson Co2
Emerson Co2

A2L oplossingen & The New Cool

Jack Quadflieg vertelt meer over verschillende A2L oplossingen voor koel- en vriestoepassingen waarbij hun nieuwe lijn aan ZX condensing units in de kijker wordt gezet. Daarnaast verdiept hij zich ook in The New Cool, een baanbrekend nieuw gamma van CO2-scroll compressoren en condensing units voor commerciële koeltechniek.

Jack Quadflieg
Emerson Climate Technologies – Sales Manager Benelux

Rivacold Best
Rivacold Best

Rivacold Best: Future-proof

Rivacold introduceert ons het gloednieuwe BEST gamma, een compleet gamma R290-monoblock units. Volledig Future-proof, mede dankzij het gebruik van Propaan als koelmiddel, en vooruitstrevende Smart connectivity.

Alberto Ridolfi
Rivacold – Sales Manager

Panasonic 4pk CO2
Panasonic 4pk CO2

Laag GWP-oplossingen met het oog op de toekomst

Frederik Delaere brengt ons graag een update vanuit het oogpunt van Panasonic. Ze introduceren graag de gloednieuwe CO2 4PK condensing unit voor koel- of vriestoepassingen. Daarnaast bespreken ze hun toekomstvisie inzake hun nieuwe K- & L Aquarea warmtepompen, waarbij R32 en R290 een glansrol spelen.

Frederik Delaere
Panasonic – Technical Service Manager Belux

Schrijf u nu in

Schrijf u nu in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!