Netwerkt – Beringen Nieuwtje
Netwerkt – Beringen Nieuwtje

Frigro netwerkt: Beringen - 14/03

Schrijf u in voor dit niet te missen evenement bij u in de buurt!

Frigro Netwerkt - Donderdag 14 maart

Donderdag 14 maart – ontvangst vanaf 16.00 uur, start infosessies omstreeks 16.45 uur
Mezzo hotel – Paalsesteenweg 170, 3583 Beringen

In maart organiseren we een Frigro Netwerkt event bij u in de buurt. We zorgen voor vier sprekers: experten binnen hun vakgebied die hun gevatte visie geven over actuele thema’s.

Na deze sessies gaat aansluitend een netwerkmoment door. Een uitgelezen kans waar ruimte is tot vraagstelling en om waardevolle inzichten op te doen door te netwerken met onze Frigro-medewerkers en uw collega-installateurs.

Wij voorzien passende hapjes en drankjes, zo koppelen we graag het nuttige aan het aangename.

Schrijf u in voor dit niet te missen evenement!

Ontdek onze thema’s
Toolbox
Toolbox

Een efficiënte en onderbouwde selectie van de warmtepomp

Frigro is pionier op gebied van online selectie tools.  We blijven investeren in online hulpmiddelen, zo is er ook onze Heatpump capacity calculator, waarmee efficiënt een gewenst vermogen kan uitrekenen. Op basis van het correct bepaalde vermogen, kan met onze Heatpump Kit selector vervolgens een volledige warmtepomp worden geselecteerd.

Maarten Viaene – (Frigro – Sales Engineer)

Frigro Netwerkt Propaan
Frigro Netwerkt Propaan

Propaan en CO2, volwaardige alternatieven voor koeltechniek en warmtepompen?

Met een steeds strenger wordende F-gas wetgeving, merken we een duidelijke evolutie in de keuze van koudemiddelen en hun toepassingen.

Meer en meer worden propaan en CO2 naar voor geschoven als dé alternatieven, maar is dit terecht? Welke zijn de aandachtspunten en toepassingen binnen de koeltechniek en warmtepomp wereld?

Steven Willaert (Frigro – Hoofd technische dienst)

Frigro Netwerkt Regeltechniek
Frigro Netwerkt Regeltechniek

Innovaties binnen de regeltechniek en temperatuur registratie

Recent lanceerden we heel wat nieuwigheden inzake regeltechniek en temperatuur registratie. Zo kan uw klant steeds rekenen op een energiezuinige en bedrijfszekere oplossing.Gedurende 15 minuten brengen we jullie graag op de hoogte van de nieuwigheden binnen het gamma van onder meer Danfoss en Dixell. We stellen graag ook het intern ontwikkelde FaraConnect platform voor.

Marc Vanneste (Frigro – Expert regeltechniek/temperatuur registratie)

Frigro Netwerkt Panelen
Frigro Netwerkt Panelen

De particuliere koelcel: tips & tricks

Steeds meer wordt er gekozen om een koelcel in een woning te integreren. De mogelijkheden hiervoor zijn divers, en wijken af van de klassieke koelcel. Andere wensen, vragen ook andere oplossingen.

Daarom informeren wij u graag omtrent de beschikbare mogelijkheden binnen het Frigro gamma. We staan stil bij een diverse valkuilen, zoals geluid, materiaalkeuze en integratie in bijvoorbeeld in vloer of omgeving.

Bert Decuypere (Frigro – Expert Isocomponents)

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!