Frigro Netwerkt
Frigro Netwerkt

Frigro netwerkt

We hebben opnieuw enkele uiterst interessante thema’s voor jullie in petto!

Keuze en selectie van een warmtepomp

Woensdag 19 april – ontvangst vanaf 16.30 uur, start infosessies omstreeks 17.00 uur

Nog nooit is de vraag naar warmtepompen zo hoog geweest. Onze ‘Frigro Netwerkt’-sessie focust dan ook volledig op het thema ‘warmtepomp’.

We zorgen voor drie sprekers. Zij brengen, elk vanuit hun vakgebied, gevat hun visie over onderstaande thema’s.

Na deze sessies is er tijdens het netwerkmoment ruimte tot vraagstelling aan de sprekers, Frigro-medewerkers en komt u in contact met uw collega-installateurs. Wij voorzien passende hapjes en drankjes, zo koppelen we graag het nuttige aan het aangename.

Inschrijven
Frigro Toolbox
Frigro Toolbox

Efficiënte en onderbouwde selectie

Frigro is pionier op gebied van online selectie tools.  We blijven investeren in online hulpmiddelen, zo is er ook onze Heatpump capacity calculator, waarmee efficiënt een gewenst vermogen kan uitrekenen. Op basis van het correct bepaalde vermogen, kan met onze Heatpump Kit selector vervolgens een volledige warmtepomp worden geselecteerd.

Maarten Viaene – Frigro

PAN LK NIEUWTJE
PAN LK NIEUWTJE

Innovaties van Panasonic Aquarea

We stellen u het vernieuwde Aquarea lucht-water gamma voor, met de K- en L-reeks. Deze design warmtepompen bieden een optimaal rendement en zijn future-proof dankzij hun milieuvriendelijke koelmiddelen R290 (propaan) en R32.

Jannick Van Keer – Panasonic

Epb Premies
EPB Premies

Het belang van EPB en beschikbare premies in Vlaanderen

Soms ziet men door het bos de bomen niet meer. Daarom komt Lotte De Wildeman (mijnepb.be) langs met een bondige duiding inzake EPB en mogelijke premies.  Zo bent u optimaal geïnformeerd en kan U uw klant nog vlotter ondersteunen.

Lotte De Wildeman – mijnepb.be

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!