Frigro team
frigro-collegas

Frigro

Frigro , de partner voor Cool-, Air- en Isocomponents

Compleet, kwalitatief aanbod & vakkennis

Sinds het ontstaan van Frigro in 1980, onderging het Frigro-gamma een forse groei. Frigro ontwikkelde zich van lokale marktspeler tot een bedrijf dat de Benelux en Noord- Frankrijk bedient en zelfs meer en meer buiten de Europese grenzen treedt.

Ons gamma

Drie complementaire volwaardige productgroepen, met elk met eigen catalogi, een online shop en handige tools:

  • Coolcomponents: alle componenten en gereedschappen voor de opbouw van elke hoogstaande kwalitatieve koel- en vriesinstallatie, conform met de laatste technieken.
  • Aircomponents: een volledige gamma warmtepompen en alle materialen en toebehoren voor de professionele installatie van een warmtepomp. Als officieel distributeur van Panasonic, beschikken wij over een ruim en vooruitstrevend gamma.
  • Isocomponents: alles wat u nodig hebt voor de opbouw van professionele koel- en vriescellen.

Project, knowhow en vakkennis

Om nog beter aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen, bouwt Frigro sinds vele jaren, intern en extern, kwalitatief hoogstaande oplossingen. Vertrekkend van de Frigro-kennis wordt uw totaalproject uitgewerkt. Dankzij haar hooggekwalificeerde medewerkers in haar eigen engineering team, is Frigro in staat voor ieder project de beste en meest geschikte oplossing aan te bieden.

Wist u dat Frigro een gecertificeerd koeltechnisch bedrijf is?

Kennis hebben = kennis delen

Frigro staat gekend als kennispartner. Wij streven er naar om deze kennis te delen en doen dit op gestructureerde wijze. Dankzij het Frigro Training Center beschikken we dan ook over de professionele faciliteiten om zowel in theorie als in praktijk onze kennis over te dragen. Bovendien beschikken we over de passende erkenningen, zoals KMO-portefeuille, Volta en Constructiv.

Ruime voorraden en snelle beschikbaarheid op gecentraliseerde locatie
De Frigro site is ondertussen uitgegroeid tot 17.000 m² en dit stelt ons in staat om vanuit onze ruime voorraad u vliegensvlug te bedienen. U kan in één stop uw materialen oppikken in onze Coolshop, of wij leveren uw totaalproject, dankzij onze flexibele en logistiek goed georganiseerde structuur,  waar en wanneer u dit wenst, zonder dat u zich nodeloos moet verplaatsen.

Familiale KMO
Het team van 45 medewerkers, een gezonde mix van jeugdig dynamisme en jarenlange vakkennis, wordt aangestuurd door Koen & Bert Decuypere.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!