Frigro40+ Drieslaan10
Frigro40+ Drieslaan10

Dimitri, Hoofdmagazijnier - 8 jaar Frigrorist

Dimitri
Dimitri

Dimitri, Hoofdmagazijnier - 8 jaar Frigrorist

Ongetwijfeld heb je Dimitri al tegen het lijf gelopen bij een bezoek aan Frigro. Als hoofdmagazijnier zorgt hij dagelijks voor een vlotte magazijnwerking.

“Door de groei van Frigro mooie kansen gekregen.”

Dimitri begon zijn Frigro-traject als magazijnmedewerker in 2015. Een variërende job die hij zes jaar lang met plezier heeft uitgeoefend.

Wanneer in 2021 de beslissing volgt om de magazijnwerking van de Coolshop te splitsen, krijgt Dimitri de kans om verder te gaan als verantwoordelijke van het magazijn. “Voordien was de toonbankverantwoordelijke van de Coolshop ook het centrale aanspreekpunt in het magazijn. Door de blijvende groei van Frigro een keuze die, achteraf gezien, absoluut nodig blijkt te zijn. Op deze manier blijft er een duidelijke structuur aanwezig, en zo ook de mogelijkheid tot het aansturen van het team.”

“Het eerste aanspreekpunt voor vele collega’s.”

Als hoofdmagazijnier is Dimitri nog steeds dagelijks betrokken bij de reguliere magazijnwerking. Orders picken en packen, binnenkomende goederen controleren en wegzetten, noem maar op! Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de algemene werking van het magazijn, en is hij het eerste aanspreekpunt voor het team magazijnmedewerkers. “Maar ook voor andere afdelingen binnen Frigro, als er vragen of problemen zijn sta ik de collega’s met raad en daad bij. Het is fijn om te zien dat alle Frigroristen gemotiveerd zijn om dezelfde doelen te bereiken. Ongeacht wat je taak is, iedereen wil vooruit!

“Het is een job met veel verantwoordelijkheid waarin ik mezelf nog elke dag zie groeien. Het voelt goed om te zien dat alle inspanningen hun vruchten afwerpen. Vorig jaar waren er 7.500 pallets en 15.000 colli’s te picken, packen en versturen. Niet slecht, hè!”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!