Corona Maatregel
corona-maatregel

Corona-impact UPDATE 19/03

Frigro blijft beschikbaar, met de nodige voorzorgen.

Corona
corona

Corona-impact update 19/03

Beste,

Ook onze sector wordt sterk getroffen door het coronavirus COVID-19 en de maatregelen die hieromtrent genomen worden. Echter willen wij de continuïteit van jullie activiteit en dienstverlening, die essentieel zijn voor sommige vitale sectoren van de economie, waarborgen.

Graag houden wij u op de hoogte van de maatregelen die Frigro heeft getroffen in functie van de Corona Crisis.

  • Onze medewerkers werken beurtelings van thuis, u kan hen bereiken via de klassieke contactgegevens.  Binnendienst medewerkers, kan u makkelijk bereiken via ons centraal nummer 056/41.95.93.
  • Onze magazijnen blijven functioneren, echter deze zijn niet meer vrij toegangkelijk.  Instructies  voor leveringen / afhalingen worden medegedeeld  ter plekke of via 056/41.95.93
  • Leveringen op adres blijven mogelijk, alsook express diensten, noodafhalingen buiten uren etc.
  • Afhalingen aan toonbank, zijn momenteel niet mogelijk. Wij brengen de goederen naar buiten wanneer u ter plaatse bent.  Fysieke toegang tot de shop kunnen we niet toestaan.
  • Onze nachtkluizen kunnen meer dan ooit gebruikt worden, indien u goederen buiten de openingsuren wenst op te halen.
  • Mogen wij er aan herinneren, dat in deze tijden, het gebruik van onze web-tools u maximaal, kan ondersteunen? Voorraden en prijzen consulteren, bestellingen plaatsen etc. het kan er allemaal vlot en veilig.
  • Dienst verlening in the field door Frigro Services wordt actueel opgeschort.

Verdere vragen? Twijfel? U kan ons contacteren via 056/41.95.93. of via info@frigro.be

 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes,komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!