Frigro Netwerkt juni 2024
Frigro Netwerkt juni 2024

Frigro netwerkt - 19/06

Schrijf u in voor dit niet te missen evenement!

We hebben opnieuw enkele uiterst interessante thema’s voor jullie in petto!

Frigro Netwerkt... Woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni – ontvangst vanaf 16.30 uur, start infosessies omstreeks 17.00 uur

Wij verwelkomen u graag tijdens deze nieuwe editie van het Frigro netwerkevent. Waar vier sprekers, experten binnen hun vakgebied, hun gevatte visie geven over actuele thema’s.

Na deze sessies kunt u vragen stellen aan de sprekers en Frigro-medewerkers, en in contact komen met uw collega-installateurs. Uiteraard serveren we daarbij passende hapjes en drankjes.

Schrijf u in voor dit niet te missen evenement!

Ontdek onze thema’s
Panasonic M-reeks Haier 3S
Panasonic M-reeks Haier 3S

Innovaties binnen de warmtepompsector

M-reeks Panasonic

Panasonic Heating & Cooling Solutions introduceert de nieuwste generatie Aquarea lucht-water warmtepompen met de M-serie. Dankzij het geavanceerde ontwerp biedt de M-serie een reeks flexibele installatieopties, en maakt het gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290.

Jannick Van Keer – Panasonic Heating & Cooling Solutions

Haier 3S-serie

Haier stelt met de 3S-oplossing een multisplit opstelling voor waar tot vier binnendelen gecombineerd kunnen worden, waaronder een vat voor sanitair warm water. Dé perfecte oplossing om uw energieverbruik te verminderen en verouderde waterverwarmingssystemen te vervangen.

Kars Mengerink – Haier Europe

Roller
Roller

Roller A2L en corrosiebescherming

Roller blijft toekomstgericht denken en kan naast CO2- en Brine koelers, ook een veilige werking met A2L/A3 koudemiddelen garanderen. Marcus Mank stelt u graag hun uitgebreide gamma voor.

Bij het gebruik van brandbare koudemiddelen wordt de bescherming van alle systeemcomponenten nog belangrijker. Daarom bied Roller verschillende soorten corrosiebescherming aan om de chemische belasting door stoffen in de omgevingslucht te weerstaan en zo koudemiddelverlies te voorkomen.

Markus Mank – Roller 

Frixis
Frixis

Nieuwe F-gas wetgeving + Nood aan certificering neemt toe

Tijdens zijn presentatie over de nieuwe F-gasverordening, brengt Diederik Vanneste ons de kern van deze regelgeving. Hij belicht op deskundige wijze de impact op de sector en duikt dieper in belangrijke thema’s zoals: uitfasering, afbouw van F-gasquota, lekcontrole verplichtingen en service regelgeving.

Om koeltechnische handelingen uit te voeren moet u al geruime tijd over “een certificaat” beschikken. Ook op dit vlak komt u te weten hoe Europa dit in de nabije toekomst ziet.

Diederik Vanneste – Frixis

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!