Panasonic Etherea XKE
Panasonic Etherea XKE

Nieuw: Etherea Z-XKE

Etherea met nanoe™ X luchtzuiveringssysteem: uitstekende efficiëntie met energielabel A++, comfort en een gezond binnenklimaat in combinatie met een baanbrekend ontwerp.

Panasonic Etherea XKE
Panasonic Etherea XKE

Nieuwe Etherea warmtepomp

De nieuwe versie van de Etherea warmtepomp is binnenkort beschikbaar bij Frigro. Het stijlvolle ontwerp en de superstille werking zorgen voor een slimme, energiebesparende en comfortabele oplossing voor elk type woning!

  • Ingebouwde WLAN: verbindt de unit met het internet om beheer vanaf een smartphone via de Panasonic Comfort Cloud app mogelijk te maken. Beheer, monitor en plan in via een eenvoudige interface.
  • Gezondere lucht met nanoe™ X: de nieuwe nanoe™ X Mark 2 is een uitstekend luchtzuiveringssysteem die het binnenklimaat verbeterd.
  • Simpel en elegant ontwerp: een eenvoudig, compact en strak mat of zilver ontwerp.
  • Nieuwe infrarood bediening: geniet van het innovatieve ontwerp met de nieuwe stijlvolle en dunne Sky Controller met backlit.
  • Fluisterstil: zeer stille werking met een geluidsniveau van 19 dB(A).
  • Installatiegemak: gebruiksvriendelijke installatie en onderhoud mogelijk.

 

Download hier de commerciële documentatie

Effect van Nanoe™ X technologie op Coronavirus

Onafhankelijke testresultaten bevestigen een remmend effect op het coronavirus door de werking van de Nanoe™ X technologie op de Panasonic warmtepompen.

Deze antibacteriele filter is standaard geïntegreerd in het Etherea gamma en de UFEA-vloermodellen. Eveneens als optie beschikbaar op PACi cassettes en binnenkort standaard op het volledige PACi NX gamma.

Hiermee is Panasonic het eerste warmtepompmerk dat in Europa is gecertificeerd om de verspreiding van het SARS-CoV-2 virus tegen te gaan.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!