Dagard gamma beschikbaar bij Frigro
dagard-coldkit-frigro

Isocomponents

Frigro investeert volop in zijn Isocomponents gamma

Dagard en Frigro
dagard-panelen

Uitbreiding gamma, met nieuwe catalogus

Naar aanleiding van de overname van Dagard door de Purever group verdeelt Frigro nu ook de Dagard Producten.

Voor industriepanelen werd alvast geïnvesteerd in een service-voorraad industriepanelen, bestaande uit lengtes van 2600 mm, 3000 mm en 4000 mm (dikte 60 mm en vlak/vlak). Andere afmetingen kunnen op maat worden besteld, en dit in RAL 9010, en dus niet langer 1006.

Wij maken er gebruik van om ook onze kwaliteitsdeuren van Portiso, standaard uit te voeren in RAL 9010, zo kan u ook passend, uit voorraad, koeldraai- en bedrijfsdeuren bekomen. Schuifdeuren, pendeldeuren, Deuren in ref. 1006 zijn beschikbaar op bestelling.

Modulaire cellen van Dagard, zijn beschikbaar op éénvoudig verzoek.

Bekijk de online catalogus
Coldkit Matrix Isark en Coolblok
coldkit-matrix-isark-coolblok

Ruime voorraad

Er werd ook verder geïnvesteerd in de voorraad van MATRIX en ISARK en het bijhorende Coolblok rekwerk. Zo, hebben we vanaf heden voor Matrix nu ook inwendige hoogte 2230m, naast de reeds beschikbare hoogtes 2030 en 2430 mm, en dit in wanddikte 60 en 105 mm. Isark is uit voorraad, beschikbaar in 85 mm wanddikte.

Bezoek onze webshop
Frigro online tools
frigro-isocomponents-online-tools

Snellere reactietijd, dankzij online-tools en een professioneel team

Online kan u nu uw netto prijsoffertes generen voor koelcellen en intern werd ons team uitgebreid: Lode Vandecasteele staat in voor de opmaak van prijsoffertes en beantwoordt graag uw vragen betreffende ons Isocomponents-gamma. Benjamin Depuydt – reeds jaren intern actief in Frigro – zal u met plezier te woord staan, als Sales Isocomponents, samen met uw huidige contactpersoon.

Ontdek onze online tools

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!