Frigro Training Center: opleiding Panasonic RAC

Panasonic – RAC

OpmerkingenStart bij 6 deelnemers

Details

  • Duur: 8 uren (start om 9u00, einde om 17u00) – incl. broodjeslunch
  • Locatie: Frigro Training Center – Drieslaan 10, Moorsele
  • Deelnemers: minimum 6, maximum 8 personen
  • Prijs: 150,00 EUR / deelnemer

Al onze opleidingen worden erkend door Volta en Constructiv. Gelieve hen voor meer informatie over aanvraag en mogelijke subsidies te contacteren.

Schrijf u nu in

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is bedoeld voor warmtepomp installateurs en koeltechnischi van koeltechnisch gecertificeerde bedrijven die hun kennis inzake de residentiële oplossingen van Panasonic RAC willen verruimen. Een kennis van warmtepompen en koeltechniek is een vereiste.

Doelstelling

Het doel van deze opleiding is de installateur vertrouwd maken met de oplossingen binnen het Panasonic RAC gamma, tips en valkuilen bij de montage en oplossingen voor eventuele storingen.

  • U weet perfect de werking van de RAC-toestellen in te schatten.
  • Diverse tips voor het uitvoeren van een vlotte montage.
  • U bent in staat om op een gestructureerde wijze een foutanalyse door te voeren.
  • U herkent mogelijke storingen, aan de hand van het Panasonic service handboek.

Methode

De opleiding start met een korte theorie over het Panasonic RAC gamma. Daarna worden er foutmeldingen gesimuleerd op de aanwezige test-installaties. Deelnemers krijgen de uitleg hoe de fouten te herkennen en deze op te lossen. Nadien krijgen ze de kans om deze zelf op te lossen. Iedere deelnemer krijgt een cursushandboek. Voor het praktijkgedeelte zijn alle nodige materialen aanwezig, maar indien u over een multimeter en een luchtdebietmeter beschikt, kunt u deze meenemen.

Lesgever

Deze opleiding wordt gegeven door Yves Gevaert, onze specialist Panasonic binnen Frigro. Hij beschikt over een ruime ervaring en diepgaande kennis van het volledige Panasonic gamma.

Voorwaarden

  • Annuleren kan kostenloos tot twee weken voor de opleiding, na die datum wordt het volledige bedrag aangerekend – eventuele gemaakte reserveringskosten worden steeds aangerekend. Contacteer Frigro Services op: +32(0)56 41 84 75.
  • Twijfelt u of u voldoet aan de voorwaarden om te mogen deelnemen aan deze opleiding? Contacteer dan Frigro Services op: +32(0)56 41 84 75.
Contact

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes,komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!