Welkom bij Frigro

Frigro Netwerkt
Frigro Netwerkt

Frigro Netwerkt

Wij verwelkomen u graag tijdens deze nieuwe editie van het Frigro netwerkevent. Waar vier sprekers, experten binnen hun vakgebied, hun gevatte visie geven over actuele thema’s.

Na deze sessies kunt u vragen stellen aan de sprekers en Frigro-medewerkers, en in contact komen met uw collega-installateurs. Uiteraard serveren we daarbij passende hapjes en drankjes.

Ontdek het programma!
Promo
Promo

Actuele promoties

Ontdek de promoties op ons kwalitatieve gamma producten. We lanceren regelmatig nieuwe promoties zodat u optimaal kunt profiteren. Kijk ook regelmatig eens naar onze producten in opruiming, op onze webshop.

Ontdek onze promoties
Frigro Training Center
frigrotrainingcenter

Frigro Training Center

Frigro staat gekend als kennispartner. Wij streven er naar om deze kennis te delen en doen dit op gestructureerde wijze. Dankzij het Frigro Training Center beschikken we dan ook over de professionele faciliteiten om zowel in theorie als in praktijk onze kennis over te dragen. Bovendien beschikken we over de passende erkenningen, zoals KMO-portefeuille, Volta en Constructiv.

Ontdek de opleidingskalender
Frigro Services
Frigro Services

Diensten

Frigro Services bv is een dienstenbedrijf opgericht binnen de Frigro Groep en biedt diensten aan, gerelateerd aan koel- en warmtepomptechnieken en dit steeds aan professionele installateurs, die wensen bijgestaan te worden bij de realisatie van een project of assistentie wensen bij het oplossen van een technisch vraagstuk.

Doe beroep op onze diensten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!