Frigro40+ Drieslaan10
Frigro40+ Drieslaan10

Stef, Technische dienst: Coolcomponents - 8 jaar Frigrorist

Frigrorist Stef
Frigrorist Stef

Stef, Technische dienst: Coolcomponents - 8 jaar Frigrorist

Opgemerkt worden tijdens de verdediging van je eindwerk door je toekomstige werkgever? Dat is exact hoe Stef in contact is gekomen met Frigro.

“Doorheen de jaren groeide mijn kennis en vertrouwen en breng ik deze ook over in de praktijk.”

Na zijn studies Elektro-Mechanica, met afstudeerrichting klimatisatie, start Stef zijn Frigro-verhaal in 2015. Hij vervoegt er de technische dienst, waar hij, onder andere, instaat voor: het opmaken van koelbilans, de bijpassende offertes en het bieden van telefonische ondersteuning aan klanten.

“Er kan wel gesteld worden dat ik over een uitgebreid takenpakket beschik. Doorheen de jaren groeide mijn kennis en vertrouwen en breng ik deze ook over in de praktijk. Zowel bij het opstarten van een installatie, het geven van opleidingen én aan de toonbank van onze Coolshop.”.

“Plezier vinden in je job blijft ook een enorm belangrijk gegeven!”

Wat Stef na al die jaren nog steeds blijft boeien in zijn job? “De voldoening die je krijgt na het begeleiden van een klant bij een project dat je van offertefase tot indienststelling hebt mee helpen opvolgen. Daarnaast speelt de werkomgeving en het team van Frigroristen ook een belangrijke rol, plezier vinden in je job blijft ook een enorm belangrijk gegeven!”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!