Tim, Boekhouding - 2 jaar Frigrorist

Tim Collega In De Kijker
Tim Collega In De Kijker

Tim, Boekhouding - 2 jaar Frigrorist

Tim startte in 2021 als rechterhand van Reginald om de boekhouding van Frigro in goede banen te leiden. Nu Reginald beslist heeft te genieten van zijn welverdiend pensioen is Tim helemaal klaargestoomd om als hoofdboekhouder diens taken over te nemen.

Het uitgebreide takenpakket maakt voor Tim de job des te boeiend. “Naast het opvolgen van de algemene boekhouding is het ook belangrijk om financiële analyses te maken ter ondersteuning van het management, en zo een bijdrage te leveren bij het nemen van beslissingen.”

Maar hoe ervaart Tim het om voor Frigro te werken? “Het valt op dat er onderling veel respect heerst vanuit klanten- en leverancierszijde naar Frigro toe, en vice versa. Daarnaast apprecieer ik ten zeerste de sterke loyaliteit en vertrouwen tussen de collega’s onderling. Waarden die ik in het dagelijkse ook heel belangrijk vind.”

 “Ik kijk er naar uit om verder te groeien en bij te dragen aan het succesverhaal.”

“Tijdens de periode dat ik actief ben binnen Frigro heb ik al een mooie evolutie mogen waarnemen. Het motiveert om te werken in een groeiende markt en omgeving waar je steeds uitgedaagd wordt om verder te gaan. Nu Reginald de fakkel volledig aan mij heeft overgedragen, kijk ik er naar uit om verder te groeien binnen Frigro en zo samen met het team bij te dragen aan het Frigro-verhaal.”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!