Frigro40+ Drieslaan10
Frigro40+ Drieslaan10

Bert, Hoofd administratie, aankoop en logistiek - 16 jaar Frigrorist

Bert Schietgat
Bert Schietgat

Bert, Hoofd administratie, aankoop en logistiek - 16 jaar Frigrorist

Als groothandel is het snel en efficiënt leveren van bestelde goederen van cruciaal belang. In het Frigro-verhaal komt Bert hier in beeld. Reeds 16 jaar is hij verantwoordelijk voor alles wat met logistiek en aankoop te maken heeft binnen Frigro. En sinds 2019 diensthoofd van de administratieve dienst.

“Logistiek is vooral denken in oplossingen.”

Na zijn studies– toen met de titel “expeditie” – en een eerste werkervaring kwam Bert bij Frigro terecht. “Hier kreeg ik de verantwoordelijkheid om aankoop en logistiek voor mijn rekening te nemen. Een job die ik tot op heden nog steeds met veel plezier uitoefen”.

Hoe Bert zijn job doorheen de jaren heeft zien veranderen? “Met de groei binnen Frigro, het verzetten van steeds grotere volumes en een complexere omgeving moeten we ook op logistiek vlak blijven evolueren. Logistiek is vooral denken in oplossingen. Er zijn veel externe factoren waar zowel transporteur, leverancier of klant geen invloed op hebben. Dit zorgt dan ook wel voor variatie en uitdaging binnen de job. Een goede dienstverlening vereist een flexibele aanpak om zo efficiënt en klantgericht te kunnen handelen.”

“Het eerste aanspreekpunt voor de administratieve dienst”

Bert kreeg in 2019 de vraag om als diensthoofd het eerste aanspreekpunt voor de administratieve dienst te worden. Een bijkomende taak die hij wel zag zitten. “Ondanks de duidelijke structuur binnen Frigro blijft het belangrijk om per dienst een verantwoordelijke te hebben. Niet alleen voor het nemen van beslissingen, maar ook als luisterend oor bij vragen of problemen. We zijn ondertussen met zeven personen op onze dienst, dus dat kan al tellen!”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!