Frigro40+ Drieslaan10
Frigro40+ Drieslaan10

Marc, Technische dienst: regeltechniek - 27 jaar Frigrorist

Marc uitleg dixell
Marc uitleg dixell

Marc, Technische dienst: regeltechniek - 27 jaar Frigrorist

Als verantwoordelijke voor regeltechniek en alarmering binnen de technische dienst groeide Marc doorheen de jaren uit tot een gevestigde waarde in Frigro.

“Toevallig met Frigro in contact gekomen, en nooit meer vertrokken.”

Na zijn studies industrieel ingenieur is Marc zich gaan verdiepen in koeltechniek. Het was dan ook in het centrum voor Avondonderwijs dat hij voor het eerst in contact kwam met Frigro. “Tijdens die opleiding werden reeds veel gereedschappen, maar ook selectietools aangereikt door Frigro. Toen werd duidelijk dat ze reeds een gevestigde waarde vormden binnen de koeltechniek.” Daarop volgde een telefoontje, een sollicitatie, en de rest is geschiedenis!

“Door het zoeken naar klantgerichte oplossingen interesse alleen maar zien toenemen.”

Marc zijn specifieke interesse in regeltechniek is een groeiproces dat doorheen jaren verder werd ontwikkeld. “Tijdens mijn beginjaren in Frigro droeg ik ook mijn steentje bij aan onze dienst-na-verkoop. Waar reparaties voor onder andere compressoren behandeld werden door Hubert en Johan, werkte ik aan alles wat puur elektronisch was. Door zoeken naar klantgerichte oplossingen bleef mijn interesse alleen maar groeien.”

“Doorheen mijn carrière heb ik niet alleen mijzelf als persoon zien groeien, maar ook Frigro als onderneming en kennispartner. Een voorbeeld daarvan is dat we doorheen de jaren een interne structuur hebben gecreëerd waar we met specifieke diensten en productverantwoordelijken zijn gaan werken. Dit komt de kwaliteit van dienstverlening alleen maar ten goede uit.”

“De wereld van koeltechniek, een boeiende en steeds groeiende markt.”

Hoe Marc na al die jaren uitdaging blijft vinden in zijn job? “De veelzijdigheid binnen de groothandel blijft mij steeds boeien. Het ene moment bied ik op de werf ondersteuning aan klanten, help ik vanop kantoor klanten verder of gaan we in contact met leveranciers om de nieuwste trends en tendensen op te volgen. Koeltechniek, het is en blijft een boeiende en steeds groeiende markt!”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!