Hoe installeer ik een warmtepomp
Hoe installeer ik een warmtepomp

Hoe installeer ik een warmtepomp?

Een gloednieuwe opleiding waar de werking en installatie van een lucht-lucht warmtepomp van A-Z uitgelegd wordt.

Opleiding Warmtepomp Installeren
Opleiding Warmtepomp Installeren 2

Hoe installeer ik een warmtepomp?

Of het nu gaat om op een meer ecologische manier een woning te verwarmen en te koelen of om te besparen op de energiefactuur, er blijft een stijgende vraag naar lucht-lucht warmtepompen. Met de opleiding “Hoe installeer ik een warmtepomp?” is het ons doel om installateurs kennis en vertrouwen te geven bij de installatie ervan.

De opleiding start met een korte theorie over het aanbod lucht-lucht warmtepompen en de werking ervan. In het praktijkgedeelte wordt er stapsgewijs een werkende installatie opgebouwd. Nadien kan u zelf aan de slag op diverse werkende test-opstellingen.

Meer informatie

Opgelet: Deze opleiding is bedoeld voor installateurs, chauffagisten, koeltechnici, … van gecertificeerde bedrijven die hun kennis inzake het monteren van een warmtepomp willen opkrikken. In principe is er geen voorkennis vereist, in deze opleiding komen alle belangrijke aspecten aan bod.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!