Friax Wijnkoeling
Friax Wijnkoeling

Klimatisatie van uw wijnkelder

Wenst u uw wijnen te bewaren in een optimaal klimaat met gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid? Ontdek dan snel ons aanbod.

Panasonic wijnkoeling
Panasonic wijnkoeling

Panasonic

De Panasonic PACi Elite reeks is beschikbaar met een capaciteit van 3,60 tot 22,00kW. Deze unieke oplossing is ideaal voor wijnkelders. Net als alle binnenunits uit de PACi reeks kunnen deze units worden gemonitord via internet en genereren automatisch een alarmmelding indien problemen optreden.

  • Flexibiliteit bij verschillende binnenomgevingen
  • Inventieve oplossing van Panasonic
  • Buitenunit, binnenunit, controller wordt als pakket geleverd
  • Biedt vele regelopties (individueel, centraal, cloud)
Documentatie
Friax wijnkelder koeling: perfect klimaat om uw wijn te bewaren.
friax-wijn-koeling-plafondmodel

Friax

De systemen van Friax zijn specifiek ontworpen voor de bewaking van optimale bewaarcondities in uw wijnkelder.

Voor particuliere wijnkelders verdelen wij de Genesis Plus- en Vintage modellen. Waar de Genesis zorgt voor koelen en verwarmen, integreert de Vintage-reeks het HGR% bevochtigingssysteem. Hierdoor is het mogelijk om de luchtvochtigheid te verhogen zonder toevoeging van warmte of nood aan gedemineraliseerd water of ontharders.

Split-systemen worden vooral toegepast bij professionele gebruikers en displaykasten in restaurants. De units kunnen door middel van een duct-systeem volledig worden weggewerkt. We onderscheiden hierin de wandverdampers, plafondverdampers, duct systemen en meubels met vitrine.

Interesse?

Wenst u meer informatie of een prijsofferte op uw maat? Bezorg ons dan uw gegevens en wij brengen u in contact met een betrouwbare installateur in uw buurt.

Stap 1 van 4

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!