Frigro team
frigro-collegas

Zoekt u een warmtepomp, koelcel of wijnkoeling?

Als koeltechnische groothandel kunnen wij enkel professionele installateurs bedienen. Maar we helpen u graag in uw zoektocht naar kwalitatieve  oplossingen die bijdragen tot een verhoogd levenscomfort.

Frigro Team
frigro_team

Wie zijn wij?

Frigro is een rasechte familiale KMO die gespecialiseerd is in de verdeling en engineering van alle componenten en gereedschappen voor de opbouw van kwalitatieve koel- en vriesinstallaties, warmtepompinstallaties en koel- en vriescellen.

Ons team van 45 medewerkers staat garant voor vakkennis en kwalitatief hoogstaande oplossingen.

Wie kan beroep op ons doen?

Als koeltechnische groothandel, richten wij ons uitsluitend op de professionele installateur.  Maar we kunnen u, als eindklant, adviseren in uw zoektocht naar een geschikte installateur.

Ons gamma

We beschikken over een heel ruim gamma voor zowel professionele als particuliere toepassingen. Hieronder kan u een deel van ons aanbod ontdekken en via het aanvraagformulier kunnen we u vrijblijvend in contact brengen met een betrouwbare installateur.

Breng me in contact met een installateur

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!