Panasonic Warmtepomp Etherea
Panasonic Warmtepomp Etherea

Warmtepompen

Dankzij ons kwalitatieve gamma warmtepompen, kunt u uw woning het hele jaar door verwarmen en koelen.

Lucht Lucht Warmtepomp Banner
Lucht Lucht Warmtepomp Banner

Lucht-lucht warmtepompen

Panasonic heeft een uitgebreid gamma warmtepompen voor residentiële toepassingen. Op Multi-split zijn tot 5 toestellen aansluitbaar, zodat u optimaal de beschikbare ruimte kunt benutten. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, allen werken deze met het milieuvriendelijke koelmiddel R32:

  • Wandmodellen
  • Vloermodellen
  • Cassettes om weg te werken in het plafond
  • Ducts om weg te werken in de wanden
Meer informatie
Lucht Water Warmtepomp Banner
Lucht Water Warmtepomp Banner

Lucht-water warmtepompen

Met capaciteiten van 3 tot 16 kW vormen de Aquarea lucht-water warmtepompen van Panasonic, het grootste assortiment op de markt. Zij voldoen aan al uw behoeften voor verwarmen en koelen. De systemen zijn rendabel en milieuvriendelijk en zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten.

Meer informatie
Warmtepomp Boiler Banner
Warmtepomp Boiler Banner

Warmtepomp boilers

Thermodynamische boilers met ingebouwde warmtepomp: de warmtepomp is één van de meest eco-energetische en meest rendabele systemen voor warmwaterproductie.

De warmtepomp waarmee warm water wordt geproduceerd, haalt de energie uit de omgevingslucht. Bij ons zijn er twee gamma’s beschikbaar: de Panasonic DHW-reeks en het SHP-gamma van Stiebel Eltron.

Meer informatie
Monoblock Warmtepompen Banner
Monoblock Warmtepompen Banner

Monoblock warmtepompen

Een monoblock warmtepomp zorgt voor een optimaal klimaat in gebouwen waar de installatie van een buitenunit niet mogelijk is. Door middel van twee kanalen in de wand kan de aanzuig en uitblaas van lucht geregeld worden. Frigro is verdeler van Emmeti’s type X-One.

Meer informatie

Interesse?

Wenst u meer informatie of een prijsofferte op uw maat? Bezorg ons dan uw gegevens en wij brengen u in contact met een betrouwbare installateur in uw buurt.

Zoek een installateur

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!