Coldkit Optima Cover
Coldkit Optima Cover

Particuliere koelcel

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en energie zuinige koelcel voor in uw woning? Wij hebben een gamma specifiek voor uw vraag!

OPTIMA1
OPTIMA1

Optima - modulaire koelcel

De Optima reeks van Coldkit richt zich als modulaire koelcel voornamelijk op particulieren en horeca. Mede dankzij diens kwaliteit, betaalbaarheid en flexibiliteit is dit een modulaire koelcel die zeker het ontdekken waard is.

De Pptima koelkamer is beschikbaar in twee wanddiktes, verschillende hoogtes, beschikt over een Fermod deurbeslag en is standaard uitgerust met een fenoliek vloer.

Meer informatie
MATRIX1
MATRIX1

Matrix - modulaire koelcel

Matrix is een vernieuwende modulaire koel- en vriescel, die zich duidelijk onderscheidt van de klassieke koelruimtes. Deze wijkt af van de standaard koelcel en dit zowel op het vlak van vormgeving, mogelijkheden en flexibiliteit.

Dit type is het resultaat van een doorgedreven marktstudie en biedt dan ook de perfecte oplossing voor elke professionele koel- & vriesopslag. Matrix integreert zich perfect in hotels, restaurants, keukens, …

Meer informatie
REKWERK1
REKWERK1

Coolblok rekken

De Coolblok rekken werden ontworpen met als doel te beantwoorden aan diverse behoeftes. Zowel voor de opslag van voedingsproducten en bereide gerechten, als voor materiaal, keukengereedschap en onderhoudsproducten. De modulaire Coolblok rekken bieden u de oplossing voor optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte

Meer informatie

Interesse?

Wenst u meer informatie of een prijsofferte op uw maat? Bezorg ons dan uw gegevens en wij brengen u in contact met een betrouwbare installateur in uw buurt.

Zoek een installateur

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!