WZC1
WZC1

Project WZC Maaspoorte

Een realisatie van Jacobs Koel- & Klimaattechniek  in samenwerking met Frigro

WZC1
WZC1

WZC Maaspoorte

Om tegelijk de voedselveiligheid te garanderen én een aangenaam klimaat te creëren voor het keuken personeel van WZC De Maaspoorte werd gekozen voor een Roller HVS blokverdamper, 11 meter op-maat-gemaakte luchtverdeelslangen en een ZX buitenunit van Copeland Emerson.

Om de Roller HSV verdamper en Copeland EasyCool ZX buitenunit te sturen werd gekozen voor een Pego schakelkast met Dixell-sturing.

Wzc2
Wzc2

Met een luchtverdeelslang breng je de koude, quasi onmerkbaar voor het aanwezige keukenpersoneel, op de juiste plaats en dit met een veel grotere accuraatheid dan met een wandunit. Bovendien gebeurt de koude-afgifte op twee manieren: Enerzijds op een zeer langzame manier doorheen het textiel, daarnaast zijn er in de luchtverdeelslang ook nog perforaties gemaakt om de koude te brengen waar het echt nodig is. Zoals boven het werkblad en bij de mobiele opslagrekken waarmee de bereide maaltijden bij de bewoners worden gebracht.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!