Frigro40+ Drieslaan10
Frigro40+ Drieslaan10

Sandra, Administratief bediende: onthaal - 27 jaar Frigrorist

Sandra
Sandra

Sandra, Administratief bediende: onthaal - 27 jaar Frigrorist

Voor veel klanten is Sandra dé stem van Frigro, zij is één van onze drie dames die samen, telefonisch, het eerste aanspreekpunt vormen. Sandra startte haar carrière bij Frigro in 1995, nadat stichter André haar van school plukte na de opleiding Secretariaat-Talen in het toenmalige Hiepso in Kortrijk.

“Zorgen dat alles administratief rolt en bolt, de max!”

Sandra zette de eerste stappen in haar Frigro-verhaal als secretaresse van André. Samen met Rita verzorgde ze de facturatie (toen nog op kettingpapier) en stond ze in voor de telefonie en allerhande administratieve taken. Een manusje van alles die doorheen de loop der jaren voor veel klanten een vertrouwd persoon is geworden.

“Op zich is de kern van mijn job niet erg veel veranderd. Vooral door de technologische evolutie en de gestructureerde groei binnen Frigro kunnen wij nu beter dan ooit onze job uitoefenen. Daarnaast kan ik rekenen op een team dat je kan vertrouwen. Met duidelijke werklijnen zijn we een goed geoliede machine.”

“Frigro zien groeien van een kleine KMO naar een gestructureerde onderneming”

Wat Sandra na al die jaren nog steeds fantastisch vind aan haar job? “De diversiteit binnen mijn functie. Je weet nooit exact wat de dag zal brengen. Vooral het contact met klanten is en blijft voor mij één van de meest boeiende aspecten. Klanten hebben vaak nood aan een luisterend oor om snel en correct geholpen te worden. Een ultieme klantentevredenheid, daarvoor doen we het!”

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!