Frigro40+ Drieslaan10
Frigro40+ Drieslaan10

Frigro 40+

Frigro 40+

Sinds het ontstaan van Frigro in 1980 , onderging het Frigro-gamma een forse groei. Frigro ontwikkelde zich van lokale marktspeler tot een bedrijf dat de Benelux en Noord- Frankrijk bedient en zelfs meer en meer buiten de Europese grenzen treedt.

Ondertussen hebben oprichters André en Rita de fakkel doorgegeven aan hun zonen Koen en Bert waardoor Frigro na meer dan 40 jaar nog steeds een hecht familiebedrijf is.

Om gekende redenen konden we in 2020 er geen jubileumjaar van maken… Maar van uitstel, komt geen afstel! Voor deze mijlpaal hebben wij het komende jaar heel wat in petto, 2023 wordt ons 40+ jubileumjaar!

Komend jaar ontdekt u meer dan ooit het reilen en zeilen binnen Frigro: u maakt kennis met onze Frigroristen, we delen graag onze mijlpalen en zetten onze trouwe partners in de spotlights!

Frigro 40+ event

Ontdek Frigro en hun partners

Frigrorist in de kijker

Bij Frigro werken 47 trotse werknemers a.k.a. “Frigroristen” en elk van hen draait zijn neus in dezelfde richting om het gemeenschappelijke doel te bereiken.

Gedurende ons jubileumjaar nemen we graag de tijd om enkele medewerkers in de kijker te plaatsen. Frigroristen die dagelijks voor U klaar staan en bijdragen aan Frigro’s succesverhaal.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, komende evenementen, opleidingen en aanbiedingen.

Hou me op de hoogte!